Frida 11 år



Gratts lillasyster! <3

Uppdatering

De har inte blivit några inlägg nu på ett tag, har haft fullt upp med att flytta Bor nu mera hemma i mitt flickrum igen och min kärlek har precis landat i Thailand där han ska bo och jobba ett tag.

Saknaden är enorm redan, men de man inte dör av gör en starkare eller hur? ;)

Har precis vart på vårdcentralen eftersom mitt vänstra öra är helt igentäppt, hon tyckte inte de såg så bra ut så fick en tid till läkaren imorgon istället. Jippi jag som hade hoppats att få höra med båda öronen igen men inte då.

Nu ska jag fixa mig för att sen åka in till stan och träffa min söta lillasyster. <3

Kram till er!


Idol live

Det va jätte kul att uppleva idol live. Vi hade hyfsat bra platser och såg ganska bra så ska inte klaga ska försöka lägga upp lite bilder under dagen om jag orkar.. är trött tjej idag.

Kram så länge.

Grattis på 16 års dagen lillasyster


Kvällens Outfit


Äntligen är våran efterlängtade fredag här

Nu börjar klockan bli mycket snart dax att börja fixa sig för att
senare bege sig till cloetta center för att se på idol.

Lovar att slänger upp en bild på min outfit innan jag åker.

Kram så länge.

New in



Begav mig ner till stan i eftermiddags på jakt efter ett par stora fjäderörhängen. Men istället kom jag hem med ett linne & en halsring.. Men lika glad är jag för de, tänkte använda båda två imorgon tillsammans med mina svarta skinnbyxor.

Nu ska jag ställa mig och laga lite mat, så magen blir go och glad.

Kram till er.

Blueberry lemon cupcakes



Dumlecupcakes:en blev inte alls bra.. inte lätt när man gör något nytt för första gången men övning ger färdighet. Så jag gick bort till affären och köpte lite blåbär och vit choklad och gjorde Blueberry lemon cupcakes också. Dom vågar jag visa upp för er men dom andra skrattar jag nog åt själv hehe.

Så ikväll till näst sista avsnittet av bron blir de Blueberry lemon cupcakes.

Kram på er.

Kitchenaid Artisan

Nu ska jag ställa mig i köket och diska så jag kan börja baka sen. De första receptet jag tänkte försöka mig på är dumlecupcakes, vi får se om jag vågar visa resultatet på mina första cupcakes sen.

Den här rosa söta köksassistenten får gärna bli min,
måste den vara så dyyyr! 

Vi hörs senare!


Hello cupcake!



Kunde inte låta bli att blipa den här boken med alla smaskiga recept på ICA Maxi idag. Så imorgon ska jag inviga boken och baka några mumsiga cupcakes.

Tänkte även ta slut på mångas nyfikenhet ikväll och berätta vad de är vi ska göra på Fredag, som jag förra fredan skrev att jag längtade till.. Vi hämtade ut biljetterna igår.. 


*Glad tjej*

Glöggpremiär



Ikväll myste vi till de med lite hjortronglögg, den va jättegod så den kan jag rekommendera till er som vill testa något nytt. Har även fått färgat mitt hår idag, så nu är den hemska utväxten borta och håret är lite mörkare och snyggare.

Nu ska jag gosa ner mig i mitt varma och mysiga duntäcke
och kolla på Gossip girl.

Kram till er!

I LOVE YOU DADDY


Eftersom min pappa är lite peace tokig så pimpade jag till nallen med ett peace halsband till han. Sen köpte  jag även en vit träbokstav med bokstavsen G till han.

Grattis på fars dag pappa.. I LOVE U!

Cover all mix från make up store



Idag va jag nere i stan en snabbis, den här concealern fick följa med mig hem eftersom min gamla tagit slut.. använde tidigare en från clinique men den räckte inte mer än två månader (och då har jag inte ens använd den varje dag) den kostade 210:- känns mycket pengar när de inte räcker längre än 2 månader.

Så efter att en kompis rekommenderat denna, cover all mix från make up store tänkte jag ge den en chans istället. Kostade lite mer men kan helt klart vara värt de om den räcker längre och är så bra som folk säger.

Idag har jag även vart på posten och postat två paket,
så imorgon hoppas jag att jag sätter lite guldkant på tillvaron för några speciella personer.


Resultatet på bordet.



Efter att ha sett på äntligen hemma förra veckan, begav jag mig till loppis och fyndade en lampskärm. Vilket blev mitt första loppisfynd. Så efter ett par timmars arbete blev resultatet så här.

(Eftersom vi fick sålt våran soffa så fort inför flytten,
har vi fått låna en soffa tills vi flyttar).

Nu ska jag fixa mig för att sen gå ner till stan en sväng i de fina vädret.

Många varma kramar till er!

Godnatt!

Nu ska jag hoppa ur min onepiece och krypa ner i en nybäddad säng tillsammans med min underbara N. <3

Hoppas eran helg vart lyckad,
för de har min vart.

Kram på er.


Elsas Värld.



Idag har Elsas Värld premiär på TV3 Play
jag kommer sitta bänkad på tv3 play 18:00, ni med?