Hunter iris original.



Eftersom de är ungefär 11 Veckor kvar tills jag fyller år så tänkte jag upplysa er om att jag är jätte kär i dom här Hunterstövlarna. *LER*

KRAM / V

Roligt besked med tråkigt beslut..

Att flytta från en lägenhet till ett litet rum blev en stor förändring. Håller just nu på att få lite ordning här, tar sin lilla tid. Eftersom här är lite mer grejer än va här va när jag lämnade. 

Idag fick vi ett jätte roligt besked som vi tyvärr måste tacka nej till hur mycket vi än vill säga JAAA!

Nu, är de dax att fortsätta fixa.

Många kramar till er,
/ Viktoria

Promenad & Fotografering!









Igår fick jag ett mejl om att jag ska vara på informationsmöte på mitt nya jobb i Varberg på söndag. Det va först tänkt att jag skulle åka ner nästa vecka men nu blir de ändrade planer så jag kommer ner redan i helgen istället.

Idag har jag vart ute och gått i en timma och fotograferat lite, bjuder på några bilder här över. Påvägen hem hämtade jag ut vårat h&m paket. Vissar bilder vid annat tillfälle.

Nu, arga snickaren med min Ben & Jerry`s !



Många Varma Kramar,
Viktoria.

Halsbandet har nu fått en hals att hänga runt ♥



Nu har min överaskning kommit fram, de blev mormor som fick en liten överaskning i brevlådan.. För er som är nyfikna så va det de här halsbandet hon fick.

Jag är verkligen ingen ensam människa, hade nog aldrig fixat att bo själv. Min pojkvän jobbar kväll denna veckan och de är bara måndag vilket innebär första kvällen själv, och jag känner redan en enorm saknad och ensamhet. Har precis gjort mig lite kvällsmat och mat till jobbet imorgon, till kvällsmat blev de en liten sallad med.. Tomat, avokado, rödlök med lite olja, svartpeppar och flingsalt och till de ett knäckebröd. I matlådan blev de hemmagjord potatissallad av färskpotatis och till de en bit kött.

Har haft en riktigt lyckad dag på jobbet idag, så tänkte komma i säng i tid idag så jag är utvilad och de kan gå enu bättre imorgon, men först ska jag kolla på en unge i minuten.

Många Varma Kramar till er alla
/ Eran Viktoria.

Söndag.





Va och hämtade min dator på posten i fredags efter Niclas kom hem, så nu verkar datorn funka igen. Så nu är min pojkvän glad när han får ha sin dator helt för sig själv. Men i helgen har jag inte spenderat så mycket tid vid dator, utan har njutit av de underbar vädret och solat massor, grillat och bara tagit de lugn.
Idag har vi vart och hälsat på hos Niclas föreldrar och sen va vi även en sväng hos hans bror och på vägen hen stannade vi till och köpte oss varsin glass.

Nu blir de mys till en film, innan de blir sängen
och sista arbetsveckan i Motala startar.

Många Varma Kramar,
Viktoria.

Paket på posten.

Fick ett sms nyss, om att jag hade ett paket på posten att hämta.. Tanken slog mig fort att jag inte beställt något. Fick tänka efter ett par minuter innan jag fattade att de va datorn som kommit.. Men blev lite fundersam va inte ens två veckor sen jag skickade in den på lagning och den är redan tbx? Av erfarenhet med krångel och service på datorer har de aldrig gått så här fort.. Men de lär vi få svar på om den funkar riktigt eller inte sen.

Nu ska jag gå iväg till solarium och sola, sen står de dammsugning på schemat.

Många Varma Kramar,
Viktoria

Lite ändringar.



Blev inte riktigt nöjd med "pyntet" som vi köpte till nattduksborden*Niclas tror ingen bryr sig om ändringen* Men de tror jag, så här har ni en bild på resulltatet efter ändringen.



Så satte jag dom nya krukorna i fönstret istället.

Idag postade jag en liten överaskning till någon jag tror kommer bli glad imorgon när hon kollar posten. Nu ska jag äta lite och kolla på jobbjägaren och lyxfällan. Imorgon är de fredag och efter imorgon är de bara en jobb vecka kvar på mitt nuvarande jobb.

Många Varma Kramar,
Viktoria.

Citron cheesecake med passionsfrukt täcke.



Blev lite shopping idag när vi åkte till Ikea, lägger upp bilder när allt är fixat och klart. Här har ni receptet på den goda cheesecaken jag gjorde i Söndags.

Botten:

150 g digestivekex
50 g smör eller margarin

Fyllning:

4 gelatinblad
2 ägg
400 g philadelphiaost
2 dl creme fraiche
1½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 citron, rivet skal och saft.

Glasyr:

1 gelatinblad
4 msk socker
4 msk vatten
2 passionsfrukter

Krossa kexen fint. Smält fettet, blanda det med kexsmulorna och tryck ut i botten på en springform 24 cm i diameter. Ställ i kylen.

Lägg 4 gelatinblad i vatten cirka 5 minuter.
Dela ägggen i gulor och vitor. Blanda gulor, ost, creme fraiche, socker, vaniljsocker och citronskal till en slät smet. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten. Värm citronsaften i en kastrull. Tag den från värmen. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i citronsaften. Låt svalna något och häll ner i en tunn stråle i ostsmeten under omrörning. Häll blandningen i formen och släta till utan. Täck över och ställ i frysen minst 1 timme.

Blötlägg gelatinbladet till glasyren i cirka 5 minuter

Hetta upp sockret och vatten i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och låt det smälta i kastrullen. Skrapa ner innehållet ur passionsfrukterna, ta inte med hinnorna. Blanda väl och låt svalna.
Bred ut gelén över tårtan.

Täck över och ställ i kylen minst 1 timme.

Lycka till!

Många Varma Kramar,
Viktoria.

Klädhängare.

Min garderob är full igen, inget ovanligt när de gäller mig får jag la erkänna, jag tycker inte jag gör annat än att rensar ut den. Saknar min klädstång jag hade hängande i taket när jag borde hemma, så kom jag in på min mosters blogg och fick se en annan lösning på en stående kläddhängare. Så jag tänkte faktist sno den idèn och köpa en sådan jag med och ha i sovrummet.

Så nu när jag slutar om 10 minuter så rullar bilen iväg till ikea.

Fick önskemål om receptet på cheesecake jag bakade i söndags lägger upp de ikväll när jag kommer hem.

Många Varma Kramar,
Viktoria


Söndags mys..





Jag älskar dig, du får mig att känna lycka. ♥

Idag har vi äntligen fått planterat om alla grönsaksodlingar i varsin kruka. Vi har också vart och handlat och fyllt på kylskåpet idag, vi inhandlade en elgrill också eftersom vi inte får grilla på balkongen. Så gjorde vi grillspett och ungsbakade potatis tillmiddag. Sen bakade jag även min första cheesecake idag. Första gången jag smakade på de och måste erkänna att de va riktigt gott. Imorgon är de ny vecka och nya tag, jobbar två veckor till innan jag tar en veckas ledigt innan jag börjar det andra jobbet i Varberg.

Vart en riktig mys söndag idag och nu blir de enu mer mys till filmen himlen är oskyldigt blå. Om min pojkvän kan lägga ifrån sig sin nya mobil i några minuter.

Många Varma Kramar,
Viktoria